15 d’abr. 2011

Presentació del llibre "Proximitat, cultura i tercer sector a Barcelona"El 27 d'abril, es presenta el llibre "Proximitat, cultura i tercer sector a Barcelona", de Xavier Fina, Joan Subirats, Nicolás Barbieri, Adriana Partal, i Eva Merino. La presentació es farà a La Caldera, C/ Torent d'en Vidalent, 43, de Barcelona, a les 19h.

El llibre es centra en les organitzacions del tercer sector cultural de la ciutat de Barcelona. Vol acostar al lector el que fan i com ho fan. Pretén mostrar i analitzar la seva capacitat d’incidir en les respostes integrals a les necessitats culturals pròpies d’un moment de canvi d’època, pròpies d’un nou context socioeconòmic. També vol analitzar la seva contribució específica en la construcció d’un cert model de gestió pública de la cultura en un entorn urbà com és el de Barcelona.

Amb intervencions dels autors del llibre, membres de l’organització Telenoika, Jordi Martí (Delegat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona) i d’altres entitats del tercer sector cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada