18 de nov. 2013

Visita Cultural: el Cercle de Gràcia


El passat divendres dia 8 un grup d’alumnes del màster de gestió cultural van anar a fer una visita al Cercle deGràcia, institució centenària de caràcter privat.

La Núria García, alumna del màster, ens fa una petita crònica de la jornada:

A diferència de les altres institucions que hem visitat i analitzat, aquesta és una entitat, com a moltes altres existents a Catalunya, que es manté gràcies els socis i que no depèn de l’administració, ni d’una empresa privada.
Resulta interessant la quantitat d’activitats que realitzen (teatre, corals, danses, tennis de taula, billar, excursions, agrupament escolta,...) comptant només amb el voluntariat dels socis.
Ens van ensenyar totes les seves instal·lacions, des de les entranyes del teatre a les golfes i vam assistir com a espectadors a diferents tallers de teatre amb nens.
Si voleu més informació podeu entrar a la seva pàgina web  www.elcercle.cat , encara que no està gaire actualitzada (l’última actualització és d’aquest agost), però com ells mateixos ens van confessar, està una mica antiquada i no tenen mitjans (o sigui persones) per fer-ho. Així que si algú s’anima a ajudar-los de forma voluntària, no ho dubteu i poseu-vos en contacte.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada